<Fair City Amsterdam> Gentrificatie kun je hóren

jan at disroot.org jan at disroot.org
Wed May 16 14:35:47 CEST 2018


OBA - Programma-informatie
Gentrificatie kun je hóren
SONIC WEST Live Radio Show in OBA De Hallen

Zaterdag 19 mei 2018, 19.30-21.30 uur, OBA De Hallen, Leescafé Belcampo

Donia Jourabchi en Taufan ter Weel, twee kunstenaars van het Amsterdams kunstinitiatief Soundtrackcity, presenteren de resultaten van twaalf maanden onderzoek met buurtbewoners naar het geluid van Oud-West tijdens een live radio show in Leescafé Belcampo.

Een satirische radio uitzending over de stormenderwijze ‘gentrificatie’ van Oud-West en de gevolgen voor buurt en bewoners. Een pluriform verhaal, in geluid en woord, over het buurtleven en herinneringen, over nieuwe trends op het gebied van geautomatiseerd flex-leven op afbetaling, en over keiharde uitsluiting – hoe het voelt om je leefomgeving, je thuis, je vrienden en bekenden uit de buurt te moeten verlaten.

Deze Live Radio Show is éénmalig, reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt! Reserveren op: info at soundtrackcity.nl

Sonic West is een samenwerking tussen OBA Amsterdam en Soundtrackcity en wordt mede mogelijk gemaakt door Mondriaan Stichting, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Gemeente Amsterdam West.

Live uitgezonden in de buurt en op: DFM RTV INT – WWW.DFM.NU en Salto amsterdam

Reserveren op: info at soundtrackcity.nl
OBA De Hallen | Hannie Dankbaarpassage 10 | 1053 RT Amsterdam
T: +31 (0)206163275 | E: dehallen at oba.nl

https://www.oba.nl/agenda.213231.html
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20180516/80fdc7ea/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list