<Fair City Amsterdam> Gezond verstand

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Fri May 1 10:13:42 CEST 2020


Het eerste dat sneuvelt in moeilijke tijden is het gezond verstand. Gisteren zag ik nog een fraai itempje op het nieuws van de NOS. Kameraad Stalin zou trots geweest zijn op dergelijke propaganda. Wat we zagen was een beeld van een mondkapje waarop de Chinese vlag was geprojecteerd. Daarbij waarschuwende woorden over de bedoelingen van de Chinezen die door die mondkapjes hun imago zouden willen verbeteren. En dat is verschrikkelijk natuurlijk. Er wordt ook nog een nieuwe reporter uit de kast gehaald die durft te zeggen wat fatsoenlijke verslaggevers weigeren te zeggen. Dat die mondkapjes een poging zijn van China om meer macht te krijgen in Europa. NL agitprop en dat alles om te verdoezelen hoe slecht het gesteld is in Nederland met de bescherming van zorgverleners en andere met prioriteit te beschermen mensen. Te weinig kapjes, geen tests. En dan tegelijk de basisscholen opengooien. 
Waar is het gezond verstand gebleven dat zegt dat kinderen de verspreiders zijn van de meeste virussen. Ze komen met hun handjes overal aan. Meteen wel een waarschuwing van sommige overheden dat de besmettingsgraad toe zal nemen. Eerst vertellen ze ons dat kinderen niet besmettelijk zijn (wat intussen onderuit is gehaald) om de scholen open te kunnen stellen, want de kinders zijn niet meer te harden thuis, en later blijkt dat ze wel besmettelijk zijn. Gaat Nederland dan toch de kant op van (geleidelijke) blootstelling om het aantal doden te spreiden over een langere tijd? De ‘bescherming door groepsimmuniteit’ is ook zo’n zeer dubieus geval. Dat is geen bescherming, maar een theoretisch bedenksel, gerommel met statistieken. 
Maar goed, hier is geen probleem, mensen, de BV NL draait goed. Het probleem zijn die propagandistische Chinese mondkapjes. Die zouden verboden moeten worden!!! Intussen komen hier allerlei self made kapjes op de markt met precies dezelfde of nog lagere kwaliteit.
Mensen, bekijk alle overheidsberichten met een dikke korrel zout. Denk zelf na.
Dat in Brabant het probleem gigantisch groot is is geen wonder. Daar komen de meeste virussen vandaan, via de bioindustrie.
Ik wil graag een mondkapje met de tekst ‘liever rood dan dood’. Wanneer komt de Amsterdamse coalitie met een eigen groen kapje, democratisch verspreid onder de hele bevolking? Tekst ‘elk nadeel heb z’n voordeel’.

Hetty

More information about the faircityamsterdam mailing list