<Fair City Amsterdam> Borrell stort zijn hart uit

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Thu Jul 18 23:22:02 CEST 2024


https://www.youtube.com/watch?v=iQuUbBf6snA
EU admits it has hypocritical 'double standards' on Israel, Ukraine, Iraq, climate change

Net ontvangen bovenstaande link naar een video met uitspraken van Josep Borrell, de huidige hoge vertegenwoordiger van de Europese Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid. Hij was van 20 juli 2004 tot 16 januari 2007 voorzitter van het Europees Parlement en van 7 juni 2018 tot 30 november 2019 Spaans minister van buitenlandse zaken.

Kopieer deze video, zend de link verder, en confronteer politici met deze uitspraken.
Doe dat zo snel mogelijk.

Kon Borrell het moreel niet meer aan, heeft hij zijn hart uitgestort omdat hij de last niet meer kon dragen, of vindt hij het toch nog de moeite waard om door te gaan met het promoten van oorlogen voor onze ‘waarden’. Die ‘waarden' zijn momenteel geen cent meer waard.
Een flinke veeg uit de pan gaat naar onze eigen politici, zonder hun namen te noemen (waaronder in elk geval Rutte en Timmermans).

Als het gaat om de levens van Oekraïeners, dan zijn die voor de EU en de VS, niet belangrijker dan die in Gaza, want in feite zijn die Oekraïense gesneuvelden en gewonden, waarvan we kunnen aannemen dat dat er intussen meer dan 500.000 zijn, de slachtoffers van de VS/EU proxy-oorlog. De Oekraïense soldaten zijn naar het slagveld gedwongen om zich op te offeren voor ‘onze waarden’. Dat is niet alleen hypocriet, maar ook cynisch, beestachtig en fascistisch. Een beleid dat geen rekening houdt met mensen, maar meedogenloos streeft naar geopolitieke macht in een poging om de hegemonie te behouden, is totalitair en moet zo spoedig mogelijk opgedoekt worden. Het zal nog wel een tijdje duren met de net verkozen voorzitter Von der Leyen en met Kallas. De vraag is wat Rutte gaat doen.

Hetty






-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20240718/c4058d35/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list