<Fair City Amsterdam> Fwd: Promotie

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Wed May 15 12:51:21 CEST 2019


Je reactie is terecht, Abraham. We willen tenslotte iets zinnigs bereiken. Ik heb even gegoogled, en niets gevonden van deze karretjes. Vorige pogingen, ook die met fietsen zijn mislukt.
En ik denk dat je gelijk hebt. Het probleem is mijns inziens de gigantische berg fietsen en karretjes die straten en paden zullen opstoppen als het al succes mocht hebben. En waarom zijn die electrische fietsen eigenlijk nodig?
In Zuidoost was een project met GreenCabs gestart. De ondernemer is ermee gestopt, de subsidie was verspild geld.
Dat is inderdaad het probleem met veel ‘groene’ projecten, ze stimuleren alleen de omzet. Ook de adviesbureaus zijn een industrie geworden.
Gratis openbaar vervoer zou zeker gunstig zijn voor het milieu en een vervuilde stad aardig opknappen.

Met vriendelijke groet,
Hetty Litjens
Stichting Natuurbescherming ZO


On 15 May 2019, at 11:48, abraham vega <ABRAHAMSASH at hotmail.com> wrote:

Beste mensen,

als daadwerkelijk men zich serieus zorgen maakt over het klimaat en de uitstoot van CO2, en werkelijk een oplossing voor deze probleem wil bewerkstelligen, dan moeten wij in eerste instantie alles doen wat mogelijk is om ons openbaar vervoer 24 uur per dag het hele jaar door gratis ter beschikking te stellen voor de hele bevolking, met toilet in de treinen en zonder eerste klaas. In tweede instantie wij moeten de transpoort industrie dusdanig veranderen dat alles wat ze produceren minstens 100 jaar lang optimaal gebruikt kan worden.
Een oude industrie van op aardolie gedreven transport vervangen met een totale nieuwe industrie van op elektriciteit gedreven transpoort is een fantastisch manier om economische groei te vergroten, door middel van een nieuwe business model de transpoort industrie hun voortbestaan te verzekeren, en vooral de failliete liberale ideologie in stand te houden.
Het klimaat te willen reden met nieuw business opportunities is niet alleen hypocriet maar vele malen destructiever dan wat wij nu al hebben.
Als ik iets verkeerd begrepen heb laat me a.j.b. weten. In deze mail heb ik geen links gekregen waar ik meer info over deze voorstel kan vinden.

Mijn wel gemende excuses als deze reactie van mij hard zou over kunnen komen maar ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen.

Groeten,
AbrahamVan: faircityamsterdam <faircityamsterdam-bounces at listcultures.org <mailto:faircityamsterdam-bounces at listcultures.org>> namens Natuurbescherming ZO <natuurbeschermingzo at xs4all.nl <mailto:natuurbeschermingzo at xs4all.nl>>
Verzonden: dinsdag 14 mei 2019 13:11
Aan: Luud Schimmelpennink
CC: info at adm.amsterdam <mailto:info at adm.amsterdam>; faircityamsterdam at listcultures.org <mailto:faircityamsterdam at listcultures.org>; erik terlouw
Onderwerp: Re: <Fair City Amsterdam> Fwd: Promotie
 
Dit lijkt mij een goed initiatief om te onderzoeken en in alle stadsdelen te verspreiden. Ik geef dit door hier in Zuidoost.

Met vriendelijke groet,
Hetty Litjens
Stichting Natuurbescherming ZOOn 14 May 2019, at 11:57, Luud Schimmelpennink <luudsch at gmail.com <mailto:luudsch at gmail.com>> wrote:

Auto’s met uitlaat en elektrisch aan de rand van de stad en op de transferia bij de rondweg voor gebruik buiten de stad. Uitbreiding van het OV met individueel OV en ander deelvervoer

Luud en Erik

> 
> 
> <Schermafbeelding 2019-05-14 om 10.58.07.jpg><Schermafbeelding 2019-05-14 om 10.58.21.jpg><Schermafbeelding 2019-05-14 om 10.58.27.jpg><Schermafbeelding 2019-05-14 om 10.58.38.jpg><Schermafbeelding 2019-05-14 om 10.58.45.jpg>

_______________________________________________
faircityamsterdam mailing list
faircityamsterdam at listcultures.org <mailto:faircityamsterdam at listcultures.org>
http://listcultures.org/mailman/listinfo/faircityamsterdam_listcultures.org <http://listcultures.org/mailman/listinfo/faircityamsterdam_listcultures.org>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20190515/7a0ba5b5/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list