<Fair City Amsterdam> Financiële crash

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Sat Jul 6 12:12:42 CEST 2024


De meeste mainstreammedia blijven er nog steeds op hameren dat Rusland heel Oekraïne wil veroveren. Die propaganda heeft een reden, die is bedoeld om de angst voor Rusland er bij de bevolking in te houden zodat het westen door kan gaan met oorlogvoeren tegen Rusland; en dat wordt met de dag verraderlijker en verachtelijker. De laatste tendens is om alle normen en waarden los te laten en zelfs terreur toe te staan en mogelijk te maken op de Russische burgerbevolking, wat in feite al een tijd bezig is, dat was na 2014 al het geval (een periode die onze media uit hun mediale geheugen gebannen hebben). Dat geeft aan dat de meeste Europese leiders hopeloos en roekeloos worden, en nu openlijk 'onze waardengemeenschap’ voorgoed laten varen, en daarmee ook het bestaansrecht van de EU. Dat is een zeer kwalijke ontwikkeling.

Het westen is uit op de verovering van heel Oekraïne en op de ruïnering van Rusland. Rusland heeft keer op keer duidelijk gemaakt dat zij enkel de gebieden met Russisch sprekende meerderheid voor altijd bij Rusland willen houden. Poetin wil zeker geen blok aan zijn been, dat laat hij wijselijk over aan de EU, die slaafs vecht voor de hegemonie van de VS.
https://theconversation.com/what-happens-next-in-ukraines-debt-negotiations-could-change-the-course-of-the-war-233355 <https://theconversation.com/what-happens-next-in-ukraines-debt-negotiations-could-change-the-course-of-the-war-233355>
De Europese landen kraken aan alle kanten. Gezondheidszorg in het VK en Duitsland werd of wordt afgebouwd. Er komen nog meer bezuinigingen in de EU. Het zal een zeer dure kolonisatie worden. Wij zullen dat moeten betalen, niet alleen met geld maar ook met het verlies van onze nog overblijvende normen en waarden.
Het gaat om een financiële crash, maar erger nog ook een sluipende morele crash.

De VS maakt nu misbruik (zoals ze dat deden met Al-Qaeda in Afghanistan) van een aantal oude oostbloklanden met een nazi-verleden:
Litouwen:1926-1940
Hongarije: 1932-1945
Bulgarije: 1934-1935
Letland: 1934-1940
Roemenië: 1937-1944
Albanië: 1939-1943
Wordt het patroon al duidelijker?

Groet,
Hetty





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20240706/2395e803/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list