<Fair City Amsterdam> Met het OOG oo ...

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Sun Jul 28 11:11:37 CEST 2024


https://www.aivd.nl/onderwerpen/wet-op-de-inlichtingen-en-veiligheidsdiensten/tijdelijke-wet-onderzoeken-aivd-en-mivd-naar-landen-met-een-offensief-cyberprogramma
"Tijdelijke wet onderzoeken AIVD en MIVD naar landen met een offensief cyberprogramma
De huidige Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv 2017) geeft de AIVD en MIVD onvoldoende operationele ruimte om snel en wendbaar te handelen tegen cyberaanvallen. In oktober 2023 is de Tweede Kamer akkoord gegaan met het voorstel voor een tijdelijke wet, en in maart 2024 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel aanvaard.”

https://www.aivd.nl/onderwerpen/onderzoeksopdrachtgerichte-interceptie-oog
"Een van de bevoegdheden van de AIVD is onderzoeksopdrachtgerichte interceptie (OOG). Dit houdt in dat wij bepaalde communicatie uit de ether en op internetkabels kunnen onderscheppen om verder te onderzoeken, als dat nodig is voor onze onderzoeken.”

De kwestie van bijvoorbeeld de ‘bijeenkomsten’ van de 3de Azov Aanvalsbrigade van een aantal dagen geleden is in de meeste Europese steden in het oog gevallen en de bijeenkomsten zijn terecht afgelast, behalve in een paar voormalige dubieuze oostbloklanden en Baltische landjes met capsones. In de gaten houden die landen, zou ik zeggen.
De Grijze wolven zijn af en toe een item. Ja, ook de dierensoort met deze naam, maar ik bedoel de menselijke soort in Turkije die ook in Nederland wel eens van zich laat horen en waarop een oogje geworpen moet worden.

Onze nieuwe premier ziet er eminent uit, was ook eerder al hoofd van de AIVD en NCTV.
Sommige mensen hebben zo’n apart aanzien dat ze overeenkomen met een bekend avatar. Zo heb je bvb Trump als de olifant en Biden als een ezel. Rutte was een Wammes Waggel figuur (alles was enigjes). Onze nieuwe premier zou in de wolf een waardig avatar hebben; een wolf toont geen emotie maar kijkt intens met uitgestreken gezicht.

Over deze Tijdelijke wet heb ik nog weinig in de msm aangetroffen. Behalve een paar niet msm (waarvan er af en toe eentje in de opiniepagina opgenomen wordt).

https://www.bitsoffreedom.nl/2024/07/25/opinie-de-toezichthouder-moet-vooral-nu-kunnen-meekijken-met-de-aivd/

https://gezondverstand.eu/2024/07/24/brave-new-nederland/

"Regeling vervalt per 01-07-2028", staat in de wet.
https://wetten.overheid.nl/BWBR0049562/2024-07-01

Of Nederland tegen die tijd in Staat van Oorlog is terechtgekomen, is vooralsnog onzeker. Wij merken het wel. Als onze premier zijn werk goed doet dan leven we dan ook nog in vrede. Dat is precies over vier jaar. 

Hetty


More information about the faircityamsterdam mailing list