<Fair City Amsterdam> Der (traurige) Witz des Tages: Die Ukraine ist Beitrittskandidatin der EU!

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Sun Jun 9 11:50:20 CEST 2024


De aftakeling van de EU als gremium voor behoud en versteviging van vrede: een rechtextremistisch land als Oekraïne zou voldoen aan de voorwaarden voor toetreding. ‘Onze normen en waarden’ zijn intussen kennelijk behoorlijk richting rechtsextemisme verschoven. Vooral de huidige Duitse inbreng is daar debet aan. Het feminisme lijkt ook een verkeerde richting ingeslagen. Ollie geeft onze F16’s aan een land zonder staatshoofd en zonder de wil om verkiezingen te organiseren. Piraterij van het kaliber van de VOC.
Van een internationale orde gebaseerd op recht naar een internationale orde gebaseerd op ongeschreven ‘regels’ die zich beroepen op eigen vermeende superioriteit.
De natuurdoelen van de EU worden door de huidige oorlog nog verder ondermijnd, afgezien nog van de bewuste push naar meer onnodige Oekraïense slachtoffers. Bij de beesten af.
Vandaag komen de laatste uitslagen van de EU-verkiezingen. Als een socialist al in 2014 op het Maidanplein stond te heulen met de rechtsextremistische coupplegers berg je dan maar. En burgermannetje Wilders zou nu een rechtsextremist zijn? Nee, ik heb niet op Wilders gestemd!

"Der (traurige) Witz des Tages: Die Ukraine ist Beitrittskandidatin der EU!

Man glaubt seinen Augen nicht: Die EU-Kommission behauptet, die Ukraine erfülle nun alle Bedingungen der EU, um konkrete Beitrittsverhandlungen aufzunehmen, und sie hat einen entsprechenden Beschluss gefasst, dass diese Verhandlungen jetzt formell beginnen. Ist es EU-konform, dass Selenskyj die Präsidentenwahlen in der Ukraine abgeblasen hat und er selber deshalb nun…

https://globalbridge.ch/der-traurige-witz-des-tages-die-ukraine-ist-beitrittskandidatin-der-eu/ 

Groet,
Hetty
https://vrijenatuur.blogspot.com/ <https://vrijenatuur.blogspot.com/>




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20240609/96820f1b/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list