<Fair City Amsterdam> De eerste feiten

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Sat Mar 23 20:56:37 CET 2024


De terreuraanslag in Moskou lijkt in eerste instantie op de aanslag in de Bataclan zaal in Parijs. Copy-cat?
Wat in Moskou ontbreekt is het aanroepen van Allah tijdens de aanslag. Hun kleding die op diverse films te zien is is niet die van getrainde huurlingen, wel van een bende huurlingen. Het lijkt geen eenheid met een leider. Zij werden kennelijk betaald voor hun daad, 500.000 roebel op hun rekening en hetzelfde bedrag erna.
Dat de VS al wist van een komende aanslag geeft ook al te denken. En wie hier belang bij heeft is ook duidelijk. Wat zou iemand doen die Rusland wil afleiden van de oorlog in Oekraïne en op een ander doel richten? IS-K kan wel betrokken zijn, maar dan misschien eerder in de zin van hand-en-spandiensten voor de natie die een dergelijke stunt al vaker heeft uitgevoerd en ook toegegeven.

https://de.rt.com/russland/200354-simonjan-veroeffentlicht-videos-terrorverdaechtigen-sie/

Het feit dat het weer Poetin is die zich volgens het westen zou moeten verantwoorden past in dat beeld. Onze media wisten vanaf het eerste moment al dat de aanslag zeker niet door Kiev georganiseerd is. Dat was de sabotage van Nordstream2 ook niet. Misschien door de oorlogsmeesters die Kiev de hand boven het hoofd houden? We horen het over enige tijd wel.

Achteraf, maanden, soms jaren later krijgen we dan het hele verhaal te lezen en krijgen we een bevestiging van een en ander van een van de betrokken kopstukken.
We wachten af.

Hetty





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20240323/e80bd4d4/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list