<Fair City Amsterdam> Sensatie door persmedia

Natuurbescherming ZO natuurbeschermingzo at xs4all.nl
Mon Jul 15 12:36:44 CEST 2024


Op 1 juli kopt The Telegraph (Londens conservatief blad):

What is presidential immunity? The get out of jail free card Biden could use to assassinate Trump

Op dezelfde dag The Huffington Post (VS liberaal):

Supreme Court Gives Joe Biden The Legal OK To Assassinate Donald Trump

Het maakt niet uit wat de tendens is die spreekt uit de tekst die daar onder staat, het zijn suggestieve koppen die in een heethoofdig land als de VS grote gevolgen kunnen hebben bij heetgebakerde Amerikanen.
Is het waarschijnlijk dat Biden de opdracht heeft gegeven tot de aanslag op Trump? Nee, wat mogelijk is is daarom nog niet zo gebeurd. Het geeft wel aan dat in de VS een grote mate van wetteloosheid regeert. Biden maakt zich terecht druk om geweld in de VS, maar zorgt er zelf wel voor dat het geweld overal ter wereld op schrijnende manier toeneemt.

Ook elders is haatzaaien de norm geworden, en de praktijk van sommige premiers en presidenten in een aantal landen is ook moorddadig, niet in het minst in de VS. Als presidenten al over de schreef gaan, wat ook het geval is in zowat heel Europa, ook in Oekraine, dan voelen sommige kortaangebonden burgers zich ook vrij om hun voorbeeld te volgen.
Een bericht over vergifigde kinderen op de Krim zie je niet verschijnen in onze westerse media, omdat dat de ‘belangen' van het westen in de wielen rijdt. Haatzaaien is schering en inslag geworden. Diegenen die Wilders staan te demoniseren in de tweede kamer geven hun steun aan wapenleveringen en aanslagen in Rusland. De proporties lopen wagenwijd uit mekaar. Het gezond verstand is zoek. Hier in Nederland worden wij ook meegesleurd in de waan van de dag, en die is crimineel eenzijdig.

Hetty
 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listcultures.org/pipermail/faircityamsterdam_listcultures.org/attachments/20240715/25d468e4/attachment.html>


More information about the faircityamsterdam mailing list